Casa Enamorats[CAT] Cristina i Xavi han comprat una casa en un edifici de 1910. Necessiten intercanviar de posició el bany i la cuina i convertir el saló en el centre de la vida de la casa, eliminant passadissos foscos i espais perduts.

[ENG] Cristina and Xavi have bought a house in a building from 1910. They need to change the position of the bathroom and the kitchen and turn the living room into the center of house’s life, erasing dark corridors and lost spaces.
[CAT] A l'Eixample de Barcelona és comú que les antigues façanes es troben com a paret interior estructural perquè les cases mínimes es van ampliar amb l'espai dels balcons. Es decideix reforçar la paret estructural per a poder ampliar l'espai de pas, ventilació i llum natural, creant una estada de menjador-cuina com a nucli de la casa.
[ENG] In Barcelona’s Eixample it is common for the old facades to be found as a structural interior wall because the minimal houses were enlarged with the space of the balconies. It was decided to reinforce the structural wall in order to expand the space for connection, ventilation and natural light, creating a dining room-kitchen as the core of the house.

Juliol 2021 -Febrer 2022
BarcelonaDisseny i direcció d’obra: Maria Aucejo
Assessoria estructural: Ignacio Barrios

Fotografia: Pol Masip
Làmpares i butaques disseny de Guillem Celada

Agent inmobiliari: Family Nest
Construcció: Master Home BCN
Fusteria: GOMAR ebanistería
hello@m-aucejo.com